El programa de formació en comerç exterior per a PIMES “Expansió sense Fronteres” arriba a Girona

DHL Express, el proveïdor líder mundial en serveis de transport urgent internacional, impartirà una nova sessió del programa de formació en comerç exterior per a empresesExpansió sense Fronteres”,  el proper dia 25 de febrer a l´Hotel Meliá Girona, situat al Carrer Barcelona, 112.

Els assistents tindran l´oportunitat d´ampliar coneixements en comerç internacional: com planificar la sortida a l´exterior, com buscar i identificar potencials clients o socis comercials i els aspectes culturals a tenir en compte a destí.

Aquest programa formatiu fomenta el networking entre les empreses assistents, augmentant la seva xarxa de contactes i afavorint l´enriquiment mutu en compartir coneixements i inquietuds.

Addicionalment, el curs inclou una sessió personalitzada d´assessorament, perquè cada empresa pugui reunir-se de manera individual amb un expert de DHL, que resoldrà les seves inquietuds específiques.

Per veure el calendari complet de sessions i les ciutats on s´imparteixen es pot consultar el web: www.simplydhl.com/ciscustomer . Tant el registre, com l´assistència a la sessió formativa són gratuïts i es formalitzaran per ordre d´inscripció fins a completar l´aforament.

Una de las particularitats d´Expansió sense Fronteres és que la formació és impartida per experts de la pròpia companyia, que treballen diàriament sobre els temes a tractar, per la qual cosa compten amb coneixements profunds i experiència de primera mà sobre totes les matèries.

Segons Nicolás Mouze, Director Comercial i de Màrqueting de DHL Express Iberia: “Aquest projecte ens il.lusiona especialment, ja que ens dóna l´oportunitat d´ajudar a les PIMES en els seus processos d´internacionalizació de manera directa, pràctica i compartint el nostre ampli coneixement  i experiència.”.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.